Imprimare
Email
Stirile Radio Fir Dej
Miercuri, 26 Octombrie 2016 10:57

Concursul de ocupare a funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar a ajuns la final. În urma rezultatelor înregistrate, Colegiul Naţional „Andrei Muresanu" din Dej va avea un nou director. Este vorba de Mureşan Emilia care a obţinut 141.375 de puncte şi i-a devansat pe Pintea Adrian-Doru (134.625) şi Magdas Camelia-Maria (128.875).

De asemenea, la CNAM Dej s-a derulat şi concursul pentru postul de director adjunct: Pintea Adrian-Doru a obţinut 133.875, iar Magdas Camelia-Maria 129.375.

La liceul „Alexandru Papiu-Ilarian" Dej, Dorina Gherman va rămâne, în continuare, directorul instituţiei de învăţământ.

Herineanu Daniela Luiza va fi directoarea Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu" Dej după ce a obţinut un punctaj de 137.625, iar Pop Livia va ocupa funcţia de director adjunct.

Ciobanu Gabriela va fi directoarea Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu" din Dej, iar postul de director adjunct a fost castigat de Pintea Adrian Doru care va avea de ales intre scoala generala si colegiul andrei muresanu.

La Scoala Gimnaziala Numarul 1 din Dej, director va fi in continuare prof. Ochian Adriana Stela, dupa ce a obtinut la concurs cel mai mare punctaj.

Pintea Monica Ioana va ocupa postul de director al Şcolii Gimnaziale din Cuzdrioara după ce a obţinut un punctaj de 134.750.

Boian Laura va fi, în continuare, directoarea Şcolii Gimnaziale Speciale Dej după ce a obţinut 132.750 la concursul de ocupare a funcţiilor de director.

Noii directori îşi vor ocupa funcţiile începând cu semestrul al doilea al acestui an şcolar.

 

 


Vremea in Dej

Curs si convertor valutar

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Iti place Radio Fir ?

©2017 Radio FIR Dej - un radio legat de tine